снимка: Румен Раканов, БулфотоПри кошмарния инцидент загинаха трима души, а две

...
снимка: Румен Раканов, БулфотоПри кошмарния инцидент загинаха трима души, а две
Коментари Харесай

След инцидента край Лесово: Прокуратурата ще повдигне обвинение за причиняване на катастрофа по непредпазливост

снимка: Румен Раканов, Булфото

При кошмарния случай починаха трима души, а две дами се борят за живота си в Пирогов. Тази заран от лечебното заведение оповестиха, че тяхното положение е устойчиво и предстоят интервенции.

Прокуратурата ще повдигне обвиняване за причиняване на злополука по несъобразителност на водача на украинския тир от тежката злополука, при която през вчерашния ден починаха трима мъже, а 16 души пострадаха. С заплаха за живота остават две дами, които бяха превозени в Пирогов, а 9 от потърпевшите са настанени в болничното заведение в Ямбол. Те остават в устойчиво положение, оповестява Българска национална телевизия.

доктор Валентин Вълчев, шеф на незабавния център в болничното заведение в Ямбол: След вчерашния превоз на двете дами, които бяха в тежко положение, останаха 9 пациенти. Всички са прекарали умерено нощта, в това число и двете пациентки в реанимация, които бяха в тежко, само че устойчиво положение. Правени са кръвопреливания, положението им е устойчиво към тази заран.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР